21.06.2024

Люис за съперниците на Mercedes

Коментаторът на Формула 1 по Sky Sports и бивш пилот във Формула 1 Мартин Брандъл разказа, че при последните снимки с Люис Хамилтън той не е бил в най-доброто си настроение. Според Брандъл, в момента не е най-доброто си психическо състояние преди началото на сезона.

Част от раздразнението му най-вероятно се дължи на неприятните преговори с Mercedes, които не са завършили с резултата, които е очаквал 7-кратният световен шампион. И освен това, Хамилтън очаква много силна съпротива този сезон.

„В Абу Даби McLaren бяха на четвърт секунда от нас в квалификацията, а сега ще използват нашия двигател – цитира Хамилтън Брандъл. – Какво да кажем за Red Bull, може би аеродинамичната им концепция ще проработи след еволюцията колата, никога не трябва да изключваме Ferrari, а и Aston Martin ще са много силни.”

Брандъл разказа, че с Хамилтън са си говорили основно за това как подхожда към всеки състезателен уикенд, как се развива квалификацията от негова гледна точка и от гледната точна на тима, както и за спечелването на седмата му световна титла и естествено, за невероятното състезание в Истанбул миналата година.

Коментари

Коментар

Реклама

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.