23.06.2024

Нитис ще напусне Munnich Motorsport след Лохеак

Пилотът от световния рали крос шампионат Рейнис Нитис и базирания в Германия отбор All-ink.com Munnich Motorsport, са стигнали до споразумение по прекратяване на договора на латвиеца, като за съжаление тяхното партньорство ще приключи веднага след осмия кръг от шампионата във Франция.

„Преди да започне сезона знаех че, развиването на нов автомобил ще бъде трудна задача“, разясни Нитис, който ще направи последното си участие във Франция зад волана на Seat Ibiza RX Supercar. „ През сезона направихме голям напредък и събрахме доста опит и знание. За съжаление, не постигнахме желаните резултати. Затова аз реших да се фокусирам изцяло върху следващия сезон. Искам да благодаря на Рене Мюнич и на целия отбор за съвместната работа.“

 

press%2F2016_Nitiss_%281%29_%2899%29

От Munnich Motorsport ще продължават да развиват своята Ibiza RX Supercar до края на сезона, макара и с друг пилот. Заместникът на латвиецът не е ясен още, но се очаква да разберем неговото име съвсем скоро.

Нитис от друга страна обяви че, ще вземе  участие в домашното си състезание в Латвия и обеща повече информация относно неговата кариера  съвсем скоро.

Коментари

Коментар

Реклама

Be the first to comment

Leave a Reply

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.