15.06.2024

Падън признава, че има нужда от промени

Пилотът на Хюндай в WRC Хейдън Падън, който вчера имаше рожден ден, призна, че има нужда от по-добро представяне, след не много доброто начало на сезона за него, ако иска да се бори за титлата.

Кивито осъзнава, че обстоятелствата в последните четири кръга не са се развили както той е очаквал.

„За вбъдеще трябва да се фокусираме върху по-добър старт на сезона- коментира Падън. – Първите три или четири кръга от шампионата са ни най-слаби и редовно изпитваме проблеми с темпото в тези ралита. Това е нещо, което трябва да променя ако искам да имам шансове за титлата за в бъдеще.

„Стартът на сезона е далеч от очакванията ми, но ни остават още девет кръга, в които можем да поправим нещата. Ние ще продължим да работим по-силно от всякога и няма да се предаваме докато не обърнем резултатите.“

Петото място на Падън в Мексико, е най-добрият му резултат този сезон, като неговите съотборници го изпреварват във всеки един аспект. Хейдън обаче е на мнение, че още в следващия кръг в Аржентина ще успее да мине по-напред, още повече че той записа първата си победа в шампионата точно в това рали през миналата година.

„В края на рали „Корсика“ бях много ядосан, че не успяхме да се представим така, както се надявах. Въпреки това, всичко вече е зад гърба ни, а и сега ни предстоят пет поредни макадамови ралита. Това са състезания, които много харесвам.

„Темпото ни на асфалт няма да ни притеснява чак до август, когато е рали „Германия“. Междувременно ние ще се фокусираме единствено върху макадам и предстоящото рали „Аржентина“.

Коментари

Коментар

Реклама

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.