22.06.2024

Роналдо изненада Ferrari в Маранело

Футболната супер звезда Кристиано Роналдо направи изненадващо посещение на Ferrari в Маранело, отскочи до пистата „Фиорано” и подари свои фланелки с посвещение и автограф на пилотите на тима Шарл Льоклер и Карлос Сайнц.

Скудерията публикува кадри от срещата на Роналдо с Льоклер и Сайнц в Instagram. Кристиано е поговорил с двамата пилоти, може би повече със Сайнц, който е запален фен на бившия отбор на португалеца – Реал Мадрид.

Преди няколко седмици Карлос призна в интервю за вестник Corriere della Sera, че любимите му футболисти са „Зидан и Кристиано Роналдо”. Вчера се видя с Кристиано и получи от него фланелка, но не на Реал, а на Ювентус, където сега рита нападателят.

От своя страна Роналдо е голям почитател на Формула 1 и преди пандемията редовно се появяваше на състезания, както и на серийната продукция на Ferrari, от която притежава поне няколко коли.

Посещението на Роналдо в Маранело беше част от програмата на президента на Ювентус Андреа Аниели (той е представител на семейството – основен акционер в италианската марка) и Джон Елкан – главен изпълнителен директор на Ferrari в града. Аниели, Елкан и Роналдо посетиха компанията и разгледаха поточната линия за производство на серийни автомобили.

Коментари

Коментар

Реклама

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.