15.07.2024

БСП се сдоби с рали звезда

4-кратният рали шампион на България Крум Дончев е сред най-новите попълнения в редовете на Българската социалистическа партия (БСП). Феновете на Крум предположиха това, след като в интернет се появи негова снимка с новия лидер на БСП Корнелия Нинова и още няколко поддръжници на лявата идея.

„Да, от вчера съм член на организацията на БСП в район „Оборище” – потвърди за racepool.info Крум Дончев. – Госпожа Нинова лично ни раздаде партийните книжки. Точно заради нея влязох в БСП, тъй като от няколко месеца насам там се случва нещо положително.”

Крум отказа повече информация дали планира политическа кариера, но и не отрече категорично подобна възможност. Освен четирите национални титли Крум е и вицешампион на Европа на рали за 2006 година, печелил е два пъти най-голямото ни състезание рали „България”, а 2014 беше последният сезон на Дончев в нашия рали шампионат, когато той спечели последната си титла на България. Корнелия Нинова е председател на БСП от 8 май тази година, когато смени на поста Михаил Миков.

Коментари

Коментар

Реклама

Be the first to comment

Leave a Reply

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.