12.06.2024

Вижте как ще изглежда колата на шампиона

Окончателната разцветка на колите на M-Sport ще бъде показана в Бирмингам през януари

M-Sport представи „частичната окраска” на състезателните коли, които през новия сезон ще карат пилотите на тима в световния рали шампионат Себастиен Ожие и Ойт Танак.

Пълната цветова гама на двата автомобила Ford Fiesta WRC 2017 ще бъде официално представена на моторспорт изложението в Бирмингам Autosport International в началото на януари.

25fc25ef-6b14-44d6-bbcf-6f1f38a5b132

Напълно очаквано, кампанията на Ожие в битката му за пета поредна световна рали титла ще бъде отново спонсорирана от Red Bull, тъй като компанията за енергийни напитки е личен спонсор на французина.

Що се отнася до колата на естонеца – през 2017 тя ще е в съвсем различни цветове от тези, използвани при Ожие, а засега на борда и няма големи рекламни надписи.

Цветовете на От Танак
Цветовете на От Танак

Все пак M-Sport, компанията, която неофициално представлява Ford в световния рали шампионат, вече има един нов спонсор за 2017 година – OneBet.

„Изключително много се гордеем с това, което постигнахме при създаването на Fiesta WRC 2017, както и с първоначалния вариант на оцветяването на двата автомобила – обясни шефът на M-Sport Малкълм Уилсън. – След премиерата в Бирмингам, ще може да видите завършения вид на двете коли на старта на рали „Монте Карло” през януари.”

Коментари

Коментар

Реклама

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.