23.07.2024

Даниел Попов: Новата кола е страхотна!

Даниел Попов и Дилян Попов се превърнаха в приятната изненада в първия ден на рали „Сливен” с бързото си изкачване в класирането на 36-ото издание на състезанието.
След девет скоростни етапа Дани и чичо му са на 4-о място в генералното класиране, водят при автомобилите с един двигателен мост и са начело в своя клас RC4. Авансът на двамата пред петите в общото класиране – местните асове Дилян Станков и Младен Карчев (Renault Clio) е почти 2 минути.

„Новата ни кола е страхотна, като играчка е, направо не мога да й се нарадвам – заяви за racepool.info Даниел Попов в края на първия ден. – Всичко върви отлично, имахме съвсем дребни проблеми – за вторите минавания на отсечките разговорното устройство прекъсваше, това е единственото старо нещо в новия автомобил.
„За утре взехме друго разговорно устройство, с което ни услужи колега и се надявам, че няма да имаме проблеми.

„Що се отнася до навигатора, като седне на дясната седалка и направо се подмладява с 20 години, така му действа рали „Сливен”.
Даниел дебютира с новия 208 R2 за семейния тим „Ясен Попов Рейсинг”, ръководен от бившия рали шампион на Балканите и България Ясен Попов.

Коментари

Коментар

Реклама

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.