15.06.2024

Организаторите на рали „Трансилвания“ канят български пилоти

Организаторите на първият кръг от европейския рали шампионат Tour European Rally (TER) – румънското рали „Трансилвания“, отправят своето предложение-покана към българските състезатели и отбори, които имат желание да участват в бързо набиращия популярност шампионат TER.

Промоутърите на TER за сезон 2017 са премахнали всякакви такси за участия в шампионата, като заедно с това организаторите на румънското рали предоставя и доста примамлив пакет за първите заявени екипажи.

Таксата за участие, определена от организаторите на рали „Трансилвания“ е от 300 евро, като при желание за участие в шейкдауна състезателите ще доплатят още 50 евро.

За първите десет заявени екипажа за участие организаторът предоставя безплатно 1 стая в четиризвезден хотел за пет нощувки, 2 стаи за механиците в тризвезден хотел за три нощувки, ваучер за гориво на стойност 300 евро, платена такса за шейкдаун, намалена такса от 200 евро за организирането на частни тестове.

За следващите десет заявени екипажа организаторите предлагат 50 процента намаление за нощувките на екипаж и механици, ваучер за гориво на стойност 200 евро и такса за организиране на частни тестове от 300 евро.

Подаването на заявки започва на 4 април, като засега се очаква да вземат участие Джандоменико Басо, Симоне Темпестини и от българска страна Даниел Попов.

За повече информация за шампионата можете да видите от тук: www.terseries.com

Уеб страница на ралито : www.transilvaniarally.ro

Коментари

Коментар

Реклама

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.