12.06.2024

Формула 1: Без бодигардове на грида

Формула 1 ще ограничи достъпа на бодигардове до стартовата решетка на състезанията, като решението влиза в сила за Гран при на Бразилия този уикенд. Неадекватното поведение на охранителите попадна във фокуса на медиите преди старта на Гран при на САЩ, където звездата на Sky Sport и бивш пилот Мартин Брандъл направи неуспешен опит да проведе смислен разговор с рап звездата Меган Тий Сталиън, която обаче се оказа най-неизвестната в сравнение с другите гости на отборите за състезателния уикенд.

Брандъл първо беше избутан от бодигарда й, после размени няколко думи с нея и накрая в кадър се появи някакъв персонаж от антуража й, който каза на Брандъл, че „не може да прави така”.

„Мога, защото току-що го направих”, отвърна веднага Брандъл, а след това написа остър пост по темата в Twitter, който стигна до 5 милиона човека.

Брандъл определи новото решение като „клаузата Брандъл” и отново обясни, че Формула 1 трябва много внимателно да подбира известните хора, които кани на състезанията, за да получи желания ефект, а не да се получават нелепи ситуации като тази в Остин.

Състезанието в Тексас успя да привлече много и все големи звезди, като шоуто открадна Шакил О’Нийл, който дори награди победителите на подиума. Там бяха и тенис звездата Серина Уилямс, актьорът Бен Стилър, играчът на голф Рори Макилрой и др.

Коментари

Коментар

Реклама

1 Trackback / Pingback

  1. Без бодигарди на грида във Формула 1

Коментарите са заключени

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.