13.06.2024

4 отсечки от рали „Хърватия” по Max Sport 2

Телевизията, отразяваща световния рали шампионат у нас – Max Sport 2, ще излъчи 4 етапа от третия кръг на надпреварата – рали „Хърватия”. Асфалтовото състезание дебютира тази година в WRC и обещава страхотни битки по трудните отсечки около Загреб.

Всъщност рали програмата на Max Sport 2 стартира още днес (19 април) с превюто на рали „Хърватия”, което ще се излъчи в 18:00 часа.

За събота (24 април) са предвидени две отсечки – от 12:00 часа ще гледаме SS12 „Загорска села – Дуга Реса 1” на живо, а от 21:00 на запис ще проследим и второто минаване на етапа (SS16).

Две отсечки ще гледаме и в неделя. На живо от 9:30 часа е SS18 „Загорска села – Кумровец 1”. След това, отново на живо – в 14:00 ще се върнем на второто минаване на тази отсечка, която е и пауър стейджа на рали „Хърватия” и носи допълнителни точки за най-бързите в последния етап.

Организаторите вече обявиха, че рали „Хърватия” ще се проведе с публика, което означава страхотна атмосфера по отсечките и естествено, много български знамена по завоите. Не го пропускайте.

Коментари

Коментар

Реклама

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.