12.06.2024

Williams показва най-рано новата си кола

Представянето на новите коли стартира на 15 февруари

Още два отбора обявиха днес датите, на които ще представят новите си болиди за сезон 2018 във Формула 1 – Renault и Sauber, като и в двата случая става въпрос за презентация на 20 февруари.

След тези обявления останаха само два отбора във Формула 1, които не са казали кога ще покажат новите си болиди: Red Bull Racing и Haas F1.

Премиерите започват на 15 февруари, когато Williams ще покаже в Лондон новата си кола, пет дни по-късно са Renault и Sauber, като при швейцарския тим ще се появи и много важен спонсор и „доставчик” на двигатели – Alfa Romeo.

На 22 февруари са Ferrari и Mercedes, което обещава много интересен ден за феновете на Формула 1, а на 23-и е презентацията на новия McLaren, вече с двигател на Renault.

И на 25-и февруари ще видим новите коли на Toro Rosso и Force India, като е възможно заедно с новия болид на тима на Вижай Малия да бъде представено и новото име на тима.

Първата предсезонна тестове сесия започва в Барселона на 26 февруари и ще продължи 4 дни до 1 март, а на 6 март започват вторите тестове, които също ще са 4 дни.

Коментари

Коментар

Реклама

This function has been disabled for Autosport Bulgaria.